Dry-Step Termomatto

Patentoitu Dry-Step Termomatto on 100% kotimainen tuote. Termomatto on kylmien lattioiden palastus! Erityisesti lasitetuille parvekkeille suunniteltuna se on täysin omassa sarjassa painiva lämmöneristäjä. Maton eristepohja on hengittävää erikoissolumuovia, joka ehkäisee tehokkaasti kylmyyttä. Oli olosuhteet mitkä tahansa, niin termomaton umpisolumuovi ei ime itseensä kosteutta ja pitää pinnan lämpimänän.

Dry-Step Termomaton pintamateriaalina on kestävää, ja miellyttävän tuntuista sekä helposti puhtaana pidettävää neulehuopaa. Pintamatto on lisäksi paloturvallinen ja itsestään sammuva. Matto on helppo pitää puhtaana, se voidaan imuroida ja harjata sekä pestä myös vedellä.

Maton alapohjan reikäkuviointi toimii hengittävästi, joten matto sopii erinomaisesti myös maalatuille pinnoille. Maton epätasaiseksi tehty alapinta pitää maton irrallaan lattiapinnasta , joka parantaa tuulettumista ja kuivumista. termomatolla on myös erinomaiset akustiset ominaisuudet, joten se on hyvä valinta kaikuisille terasseille ja parvekkeille.